Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Jeseň ukázala svoje čaro na pochode

Dátum: 15.10.2018
Autor: EWORKS.sk
Jeseň ukázala svoje čaro na pochode

Jeseň ukázala svoje čaro na pochode

Počasie ako stvorené na túru prialo 4. ročníku pochodu okolo obce Skýcov. V sobotu 13. októbra 2018 sa 25. prezentovaných účastníkov vydalo od obecného úradu na pešiu túru. Výborná nálada, ktorá panovala v celej skupine sa presúvala tradičnou trasou ku krížu, horizontom Domoviny do Vŕšok a cez Breziny do cieľa hostinca Hrušov.

Keďže pitný režim je potrebné dodržiavať, naša zástavka bola prvýkrát aj s prehliadkou miestnej pálenice, kde nás čakala malá ochutnávka od Jaroslava Húsku. Až po štyroch hodinách všetci zistili, že 13 km a 17 000 krokov je ten pravý dôvod dať si pečenú klobásku a občerstvenie, ktoré pripravil v hostinci Hrušov Marcel Miškov.

Každý účastník pešieho pochodu dostal pamätný diplom a malé odmeny. Najstarším na pochode bol Alexej Černák 78. rokov a najmladším Marco Miškov 5. rokov, ktorí dostali okrem diplomu aj spomienkové darčeky.

Organizátor pochodu Marián Miškov vyslovuje poďakovanie všetkým účastníkom pochodu a tiež starostovi obce Skýcov za podporu. Fotografie si môžete pozrieť tu.

Napísal: Marián Miškov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.