Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

REFERENDUM 2023

Dátum: 20.01.2023
Autor: Obec Skýcov
REFERENDUM 2023

Referendum 2023

Vážení spoluobčania,

pozývame Vás na hlasovanie v Referende 2023, ktoré sa koná aj v našej obci Skýcov /okrsok č. 1/, v sobotu dňa 21. januára 2023 vo veľkej zasadačke v budove Obecného úradu Skýcov na prízemí, v čase od 7.00 hod. do 22.00 hod.

Po príchode do volebnej miestnosti volič preukáže svoju totožnosť občianskym preukazom a podpíše prevzatie hlasovacieho lístku a obálky v zozname voličov a odoberie sa do priestoru na hlasovanie.

V osobitnom priestore určenom na úpravu hlasovacích lístkov volič na hlasovacom lístku zakrúžkuje odpoveď „áno“ alebo „nie“.
Potom hlasovací lístok vloží do obálky a následne ho volebnej schránky.

Volič, ktorý sa zo závažných, hlavne zdravotných dôvodov nemôže dostaviť do volebnej miestnosti, môže požiadať komisiu o hlasovanie do prenosnej volebnej schránky.

O tento spôsob voľby môže požiadať telefonicky, alebo prostredníctvom rodinného príslušníka či známeho, počas úradných hodín obce, alebo v deň referenda do 14.00 hodiny na telefónne číslo 0918 / 969 517.

Regionálny úrad verejného zdravotníctva odporúča voličom dodržiavať všeobecné hygienicko-epidemiologické opatrenia – prekrytie horných dýchacích ciest a dezinfekciu rúk.

Občania, ktorí potrebujú aj okuliare na čítanie, nech si ich prinesú so sebou.

V Skýcove dňa 19.01.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.