Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ping pong 2014/2015

Novoročný stolnotenisový turnaj

Tak, ako je už v našej obci dobrým zvykom aj toto vianočné obdobie sa konal stolnotenisový turnaj. Stolnotenisový klub Skýcov určil hrací deň na 2. januára 2016. V sále kultúrneho domu sa zišlo 21 hráčov a hráčok. Všetkých sme rozdelili do troch kategórií: deti, amatéri a profesionáli. V detskej kategórii boli 4 hráči, v kategórii amatérov bolo 8 hráčov a kategória profesionálov bola najpočetnejšia, tam bolo 9 hráčov. Všetky zápasy, nie len tie skupinové, ale aj zápasy v „pavúku“, boli zaujímavé a napínavé. V sále kultúrneho domu sa viackrát ozýval potlesk, či jasot. Celkovo sa odohralo presne 80 zápasov a výsledky v kategóriách boli nasledovné:

 

Kategória deti:

  1. Daniel Fedorek
  2. Ján Fedorek
  3. Damián Dravecký

 

Kategória amatéri:

  1. Ján Pauček
  2. Dušan Jenis
  3. Michaela Bernátová

 

Kategória profesionáli:

  1. Vladimír Ondrejka ml.
  2. Martin Kusý
  3. Štefan Žikavský st.

 

Stolnotenisový klub Skýcov sa každoročne snaží udržiavať tradíciu tohto turnaja a tiež zvyšovať jeho úroveň. Za pomoc pri organizácii, ako aj finančnú podporu by som chcel poďakovať Mariánovi Bernátovi, ktorý už tradične podporuje tento turnaj, nie len finančne /zabezpečenie občerstvenia, vecné ceny pre umiestnených, vykurovanie KD a ďalšie veci spojené s existenciou stolnotenisového klubu/, ale aj ako aktívny hráč. Poďakovanie tiež patrí pánovi starostovi Tomášovi Kolembusovi, ktorý na turnaj venoval poháre pre umiestnených a tiež vecné ceny.

Víťazom blahoželám k umiestneniu a verím, že budúci rok si do sály kultúrneho domu nájde cestu ešte viac fanúšikov stolného tenisu.

Miroslav Ondrejka