Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mobilná aplikácia Skýcov zdarma do Vášho telefónu

Dátum: 19.01.2019
Autor: EWORKS.sk
Mobilná aplikácia Skýcov zdarma do Vášho telefónu

Mobilná aplikácia Skýcov zdarma do Vášho telefónu

Chcete vedieť čo sa deje vo Vašej obci Skýcov? Mobilná aplikácia Skýcov zdarma do Vášho telefónu!

Obecný úrad neustále hľadá možnosti, ako čo najefektívnejšie informovať svojich občanov o dianí v našej obci. Našou snahou je poskytnúť informácie aj občanom, ktorí sú celý deň v práci, alebo mimo bydliska a nezachytia informácie z miestneho rozhlasu, alebo úradnej tabule zverejnené v pracovnom čase.

Pokiaľ máte k dispozícii mobilný telefón s operačným systémom Android, odteraz máte možnosť stiahnuť si zdarma z Google Play (Obchod Play) aplikáciu ‘Skýcov’.

Pre mobilné telefóny a tablety Apple je na AppStore k dispozícii aplikácia ‘Moja Obec’ a po jej nainštalovaní treba vybrať obec Skýcov. Bohužiaľ zatiaľ bude ikona na ploche Iphonu len čierna, lebo Apple zatiaľ nedovoľuje zmenu obrázku napr. na erb obce, ako je to pri telefónoch, ktoré používajú operačný systém Android.

Formou bleskových správ budete informovaní notifikáciami o výpadkoch elektriny, vody, vývoze plastov, alebo komunálneho odpadu, organizovaných športových, či spoločenských akciách. Pokiaľ ste práve na dovolenke, či kdekoľvek mimo obce, alebo chcete mať všetky dôležité aktuálne informácie na jednom mieste stále po ruke, aplikácia Skýcov je tu pre Vás.

Inštalácia aplikácie je veľmi rýchla (aplikácia má iba 2 MB) a jednoduchá, nevyžaduje žiadne prihlasovanie, alebo registráciu. Pri vyhľadávaní aplikácie v Google Play (Android) stačí zadať kľúčové slová ‘skycov’. Pre AppStore (Iphone) kľúčové slová ‘moja obec’. Snahou autorov bolo vytvoriť ľahko ovládateľnú a prehľadnú aplikáciu pre všetky vekové kategórie občanov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.