Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Novoročný príhovor

Dátum: 01.01.2023
Autor: Obec Skýcov
Novoročný príhovor

Novoročný príhovor

Vážení spoluobčania,
 
máme za sebou najkrajšie sviatky roka – Vianoce a Nový rok. Užime si zostávajúce sviatočné dni, rodinnú pohodu a pokoj, kým nás nepohltí ruch každodenných starostí a problémov.
 
Rok 2022 zostane už len spomienkou. Je tu čas bilancovať, čo sme počas uplynulého roku dokázali, čo sa nám nepodarilo. Mnohé veci, ktoré sme brali ako samozrejmosť, prestali fungovať, boli sme nútení prispôsobiť sa danej situácii. Museli sme sa vyrovnať s neistotou a obavami z budúcnosti. Veríme, že sa postupne dostaneme do normálneho života.
 
Oproti predchádzajúcim rokom boli v roku 2022 miernejšie pandemické opatrenia. Umožnili, aby deti materskej i základnej školy mohli väčšinu školského roka tráviť v škole. Dodržiavaním hygienických opatrení neboli obmedzené ani bohoslužby.
 
Priaznivejšia situácia umožnila opäť uskutočniť v našej obci mnohé spoločenské, kultúrne i športové podujatia nielen pre našich občanov, ale i pre návštevníkov Skýcova.
 
Chcem sa úprimne poďakovať za spoluprácu poslancom obecného zastupiteľstva, pracovníkom obecného úradu i všetkým našim občanom, ktorým život v Skýcove nie je ľahostajný.
 
Vážení spoluobčania, všetkým Vám prajem do nového roku veľa pevného zdravia, lásky, porozumenia, Božieho požehnania, vzájomnej úcty a pokoja. Nech sa Vám splnia všetky Vaše túžby a priania. Aby sme všetci našli v sebe silu meniť veci k lepšiemu, pre svoju rodinu, našu obec i pre náš spoločný domov, ktorým je naše krásne Slovensko. Na prahu nového roku stojíme s nádejou, že nastávajúci rok 2023 bude lepší a krajší ako ten, ktorý sa nedávno skončil.
 
V novom roku veľa lásky,
aby nebol taký ťažký.
Taký, ako bol ten starý,
nech sa nám v ňom lepšie darí.
 
Šťastný a spokojný nový rok 2023 Vám všetkým úprimne želá
 
Mgr. Tomáš Kolembus
starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.