Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Farské oznamy - 19. nedeľa v cezročnom období

SÚBOR
Dátum: 07.08.2022
Autor: Obec Skýcov
Farské oznamy - 19. nedeľa v cezročnom období

Farské oznamy - 19. nedeľa v cezročnom období

FARNOSŤ NANEBOVZATIA PANNY MÁRIE SKÝCOV

OSTATNÉ OZNAMY A INFORMÁCIE

Ďakujem za upratovanie kostola skupine č. 3 a o túto službu na budúcu sobotu prosím skupinu č. 4 (ulica Za Humnami), za ktorú je zodpovedná p. Anna Pavková. Pán Boh zaplať za túto službu pre farnosť!

Ďakujem tiež za milodary 130 €, ktoré veriaci obetovali pre farnosť minulý týždeň. Po dnešných svätých omšiach sa koná prvonedeľná zbierka pre potreby farnosti. Pán Boh zaplať za Vaše milodary!
 
Na budúci víkend slávime v našej farnosti titulárnu slávnosť farského kostola, ktorý je zasvätený Nanebovzatej Panne Márii (farské hody).
 
  • V sobotu bude slávená vigílna svätá omša o 17 hod., ktorú bude celebrovať Vdp. Martin Jarábek, riaditeľ rádia Mária Slovensko.

 

  • V nedeľu bude slávená svätá omša o 10 hod. Hlavným celebrantom bude Vdp. SLL. Viliam Zemančík, vicerektor Pápežského slovenského kolégia sv. Cyrila a Metoda v Ríme.

 

  • Po nedeľnej svätej omši Vás pozývame na pohostenie pred kostolom za doprovodu dychovej hudby Skýcovanka. Za zabezpečenie pohostenia vopred ďakujem Obecnému úradu v Skýcove.

 

  • Chcem Vás tiež poprosiť o napečenie prevažne slaného pečiva pre hostí. Bolo by tiež pekné, keby na svätú omšu môžete prísť v krojoch. Osobitne pozývam na duchovnú prípravu pred nedeľnou slávnosťou - prijať sviatosť zmierenia môžete pol hodinu pred večernými svätými omšami.

 

Pochválený buď Ježiš Kristus!

 

www.skycov.ifara.sk

 

V prípade potreby ma môžete kontaktovať na tel. čísle: 037/63 46 214, 0948 155 750, alebo na e-mail: skycov@nrb.sk

 

Vdp. Ladislav Kováč - správca farnosti Skýcov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Farské oznamy Veľkosť: 464.4 kB Formát: pdf Dátum: 7.8.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.