Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Farské oznamy - 23. nedeľa v cezročnom období

SÚBOR
Dátum: 04.09.2022
Autor: Obec Skýcov
Farské oznamy - 23. nedeľa v cezročnom období

Farské oznamy - 23. nedeľa v cezročnom období

FARNOSŤ NANEBOVZATIA PANNY MÁRIE SKÝCOV

OSTATNÉ OZNAMY A INFORMÁCIE

Ďakujem za upratovanie kostola skupine č. 8 a o túto službu na budúcu sobotu prosím skupinu č. 9 (ulica Hlavná od obchodu), za ktorú je zodpovedná p. Mária Pavková. Pán Boh zaplať za túto službu pre farnosť !

Po dnešných svätých omšiach sa koná pravidelná zbierka pre potreby farnosti. Pán Boh zaplať za Vaše milodary!

V spolupráci s Obecným úradom Vás pozývame na predpremiéru dokumentárneho filmu Biskup Michal Buzalka, ktorý vznikol v koprodukcii RTVS a TV LUX. Podujatie sa bude konať 17.9.2022 o 18 hod. v Kultúrnom dome na Skýcove. Po premietaní filmu bude nasledovať diskusia o jeho vzniku a priebehu natáčania. Pre účastníkov bude na záver pripravené malé pohostenie. Všetkých Vás srdečne pozývam a som vďačný producentovi, že umožnil predpremiéru aj v našej farnosti, kde biskup Michal Buzalka pôsobil ako farár.

Deti z MŠ, žiakov, študentov a učiteľov pozývam na svätú omšu na začiatku školského roka - Veni Sancte, kde budeme spoločne prosiť o pomoc Ducha Svätého v nastávajúcom novom školskom roku. Svätú omšu budem sláviť v pondelok dňa 5. septembra 2022 o 8 hod. Prváčikom na konci svätej omše požehnám školské tašky, ktoré si môžu priniesť pred začiatkom sv. omše a položiť pred obetný stôl.

Nitrianska diecéza v spolupráci S Kňazským seminárom sv. Gorazda a Univerzitou Konštantína Filozofa v Nitre otvára na jeseň tohto roka už šiesty ročník Nitrianskej animátorskej školy. Je to projekt zameraný na formáciu mladých ľudí od 17 rokov. Prihlásiť sa je možné do konca septembra na mailovej adrese mladeznr@gmail.com.

 

Pochválený buď Ježiš Kristus!

 

www.skycov.ifara.sk

 

V prípade potreby ma môžete kontaktovať na tel. čísle: 037/63 46 214, 0948 155 750, alebo na e-mail: skycov@nrb.sk

 

Vdp. Ladislav Kováč - správca farnosti Skýcov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Farské oznamy - 23. nedeľa v cezročnom období Veľkosť: 466.1 kB Formát: pdf Dátum: 4.9.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.