Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

PROSÍM, TERAZ SI POMÔŽEME VZÁJOMNE so sčítaním obyvateľov

Dátum: 17.02.2021
Autor: EWORKS.sk
PROSÍM, TERAZ SI POMÔŽEME VZÁJOMNE so sčítaním obyvateľov

PROSÍM, TERAZ SI POMÔŽEME VZÁJOMNE so sčítaním obyvateľov

Snažíme sa robiť maximum pre to, aby sme Skýcov posunuli dopredu. Trpezlivo vnímame vaše podnety, návrhy a očakávania. Sme pripravení a máme veľa plánov. Veľa sme urobili, veľa je ešte pred nami. Bez peňazí to však nejde, ako v každej sfére života.

 

Vážení spoluobčania, preto máme tentokrát prosbu aj my na Vás. Tento týždeň sa začalo povinné sčítanie obyvateľov celého Slovenska. Dovolíme si tvrdiť, že ide o udalosť, ktorá je dôležitejšia ako voľby samotné. Aby sme dokázali urobiť viac, potrebujeme, aby všetci členovia vašej domácnosti venovali 15 minút času na elektronické sčítanie na adrese www.scitanie.sk. Iba od Vášho sčítania záleží, koľko peňazí bude Skýcov dostávať ďalších 10 rokov. Ak nás bude málo, málo bude aj peňazí.

 

Určite ste mnohí nasrdení a unavení z aktuálnej situácie. Môžete byť nahnevaní aj na mňa, na nás, na všetkých. Ja tu však nebudem večne, prídu po mne aj iní. A všetci starostovia po mne budú rovnako potrebovať peniaze na rozvoj obce.

 

Každý jeden dospelý člen vašej domácnosti sa sčítava osobitne (nestačí uviesť len počet členov domácnosti), rovnako sa osobitne sčítavajú aj deti nad 18 rokov. Deti do 18 rokov sčítavajú rodičia.

 

Ďakujeme vám za každé jedno sčítanie vo vašej domácnosti.

 

https://www.scitanie.sk/

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.