Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Farské oznamy - 24. nedeľa v cezročnom období

SÚBOR
Dátum: 11.09.2022
Autor: Obec Skýcov
Farské oznamy - 24. nedeľa v cezročnom období

Farské oznamy - 24. nedeľa v cezročnom období

FARNOSŤ NANEBOVZATIA PANNY MÁRIE SKÝCOV

OSTATNÉ OZNAMY A INFORMÁCIE

Ďakujem za upratovanie kostola skupine č. 9 a o túto službu na budúcu sobotu prosím skupinu č. 10 (ulica Mierová a Štefániková), za ktorú́ je zodpovedná́ p. Helena Paučeková. Pán Boh zaplať̌ za túto službu pre farnosť!

Opätovne Vás pozývam na predpremiéru dokumentárneho filmu Biskup Michal Buzalka. Podujatie sa bude konať̌ v sobotu dňa 17. septembra 2022 o 18 hod. v Kultúrnom dome na Skýcove. Po premietaní filmu bude nasledovať̌ diskusia o jeho vzniku a priebehu natáčania. Pre účastníkov bude na záver pripravené malé́ pohostenie. Všetci ste srdečne vítaní.

Oznamujem rodičom prvoprijímajúcich detí, že si môžu pri východe z kostola zobrať prihlášku a prihlásiť tak deti na prvé sväté prijímanie. Prihlášku je potrebné doručiť do 25.9.2022. Je tiež potrebné, aby deti, ktoré neboli pokrstené v našej farnosti priniesli aj krstný list z farnosti svojho krstu. Príprava začne od októbra. Prihláška je k dispozícii aj na webovej stránke farnosti.

Od októbra začína aj príprava birmovancov na prijatie sviatosti birmovania. Prihlášku na prípravu si môžu žiaci a rodičia zobrať pri východe z kostola. Je potrebné ju odovzdať do nedele 2.10.2022. Pokiaľ birmovanec nebol pokrstený na Skýcove, je potrebné si vyžiadať krstný list z miesta krstu. Prihlásiť sa môžu žiaci od 8 roč. ZŠ a starší. Sviatosť birmovania je jedinečnou príležitosťou prehĺbiť a posilniť svoju vieru a prijať milosť Ducha Svätého, z praktického hľadiska je nevyhnutná pre status krstného rodiča a dôležitá aj pre prijatie sviatosti manželstva.

Pochválený buď Ježiš Kristus!

 

www.skycov.ifara.sk

 

V prípade potreby ma môžete kontaktovať na tel. čísle: 037/63 46 214, 0948 155 750, alebo na e-mail: skycov@nrb.sk

 

Vdp. Ladislav Kováč - správca farnosti Skýcov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Farské oznamy Veľkosť: 127.5 kB Formát: pdf Dátum: 11.9.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.