Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Rokovanie s Nitrianskym a Trenčianskym samosprávnym krajom

Dátum: 29.03.2023
Autor: Obec Skýcov
Rokovanie s Nitrianskym a Trenčianskym samosprávnym krajom

Rokovanie s Nitrianskym a Trenčianskym samosprávnym krajom

Chcem Vás informovať, že v utorok dňa 28. marca 2023 prebehlo rokovanie s Nitrianskym a Trenčianskym samosprávnym krajom ohľadne rekonštrukcie cesty II/511 Skýcov - Veľké Uherce.
 
Dnes je isté, že na jeden rok dôjde k úplnej uzávere spomínanej cesty.
 
Ešte však nie je schválený projekt dočasného dopravného značenia, tak ešte nie je určený termín, kedy dôjde k úplnej uzávere cesty. Ale ak všetky zúčastnené strany dodržia dohody, tak to bude veľmi skoro.
 
Keď budem mať oficiálnu informáciu, tak Vás budem informovať.
 
Zástupca víťaza verejného obstarávania z firmy Eurovia nás informoval, že na ten najťažší úsek, v klesaní majú 300 dní na realizáciu, takže majú čo robiť, aby to stihli. Všetko však záleží aj na poveternostných podmienkach počas zimného obdobia.
 
Spolu s novou pani starostkou Veľkých Uheriec Lýdiou Korcovou, sme na záver skonštatovali, že to bude pre obe naše obce náročný rok, ale obaja vieme, že to je posledná šanca zrekonštruovať tento úsek z eurofondov.
 
Celkový náklad je približne 15 miliónov € a takéto peniaze by určite Trenčiansky samosprávny kraj zo svojich peňazi nikdy do tohto úseku nedal.
 
Preto treba veriť, že sa to konečne podarí.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.