Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Novoročný príhovor starostu obce

Dátum: 01.01.2024
Autor: Obec Skýcov
Novoročný príhovor starostu obce

Novovočný príhovor starostu obce

Milí spoluobčania,

bežia nám prvé hodiny roku 2024 a je pre mňa veľkou cťou prihovoriť sa Vám na jeho začiatku. 

Prežili sme 365 dní, ktoré boli naplnené radosťou, úsmevom, úspechmi, ale ako to už v živote chodí, aj problémami, starosťami, bolesťami a prekážkami. 

Rok 2023 sa niesol v znamení 730. výročia prvej písomnej zmienky o našej obci. Na základe Vašich pozitívnych reakcií si dovolím skonštatovať, že oslavy výročia obce prebehli dôstojne a s gráciou.

Na prahu nového roku by som sa rád poďakoval za spoluprácu poslancom obecného zastupiteľstva, zamestnancom obecného úradu, pracovníkom aktivačných prác, pedagogickým, nepedagogickým zamestnancom, pani kuchárkam a ďalším.

Dovoľte mi poďakovať sa všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli  k zveľaďovaniu našej obce.  Ďakujem aj Vám, všetkým občanom za rady a pripomienky, s ktorými ste sa na nás obracali a prispeli nimi k skvalitneniu života v našej obci.

Milí spoluobčania,

do nadchádzajúceho nového roku 2024 Vám v mene svojom, ako aj v mene poslancov obecného zastupiteľstva prajem veľa zdravia, vzájomného pokoja, harmónie a zlepšenia medziľudských vzťahov.

Nech Vám prinášajú radosť a šťastie Vaše deti a nech sa dlho môžete tešiť z prítomnosti Vašich najbližších.

Rozdávajme okolo seba dobrú náladu, usilujme sa prekonať zlo dobrom a ceňme si to, čo má naozaj skutočnú ľudskú hodnotu.

 

                                                                   Šťastný, spokojný a úspešný NOVÝ ROK 2024 ŽELÁ

 

Mgr. Tomáš Kolembus

starosta obce